Какво видяхме на събитието на Apple?

Очаквано на събитието тази вечер Apple представиха нови таблети, часовници и много нов софтуер. Ще видим A14 Bionic процесора в новия таблет iPad Air. Както в него, така и в iPad промените са по-големи от предишните поколения. iPad Air има тънки рамки, бърз процесор и вграден четец за прътов отпечатък в бутон отгоре. Всичко в таблета е подобрено, от камерата, която е 12 мегапиксела и предлага видео заснемане в 4к, до порта за връзка с външни устройства, който е USB-C. 

Новият iPad съчетава огромни възможности с несравнима лекота на използване и гъвкавост. С мощния чип A12 Bionic, поддръжката на Apple Pencil и Smart Keyboard и невероятните нови неща, които можете да направите с iPadOS 14. С iPad работата е бърза и безпроблемна. Можете да редактирате документи, докато търсите нещо в мрежата и едновременно говорите по FaceTime с колега. С него ще получим A12 Bionic чип с 64-битова архитектура. 8MP камера, която за съжаление ще поддържа само 1080p HD. 10.2 инчовия таблет обаче идва на цена от 329 долара за версията с 32 GB. 

Очаквано Apple Watch Series 6 идва с опция за измерване на кислорода в кръвта. Това се случва за 15 секунди с новия сензор от Apple. Всъщност доста устройства вече предлагат тази опция. Производителите наблягат на нея след началото на пандемията от коронавирус тази година. Въвежда се и нова опция, Fаmіlу Ѕеtuр, ĸoятo пoзвoлявa дa се нacтpoи чacoвниĸ нa дeтe или друг роднина, зa дa пpocлeдявaт нeгoвoтo мecтoпoлoжeниe, дa ĸoнтpoлиpaт c ĸoгo гoвopи, изпoлзвaйĸи фyнĸциятa іМеѕѕаgе без той да има iPhone. Apple набляга много на функциите, които следят здравословното състояние на човек.

Apple Watch Series 6 идва с новия процесор S6 на Apple, койт обещава 20% по-висока производителност спрямо предишното поколение. Той се базира на чипа А13 Bionic от iPhone 11, който естествено е оптимизиран за часовника. Устройството предлага по-добър always on display с 2.5х по-висока яркост на открито, има винаги активен алтиметър, живот на батерията до 18 часа и по-бързо зареждане – от 0 до 100% за 1.5 часа. Часовникът идва и с няколко нови цвята, като лично за нас най-интересен е червения (PRODUCT)RED. 

Очакваната по слаба версия на часовника също е факт. Тя се нарича Apple Watch SE, вероятно с препратка към по-евтиния телефон… За съжаление тук няма да получим функцията на Series 6 за следене кислорода в кръвта… Цените на двата часовника са: Apple Watch SE – от $279 за GPS или $329 за GPS/LTE версията; Apple Watch Series 6 – от $399 за GPS или от $499 за GPS/LTE версията.

 

Дари ни с малко любов! Сподели в социалните мрежи!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook коментари

admin

Read Previous

Ще видим ли нов iPhone на 15 септември?

Read Next

Честит ден на независимостта!

Leave a Reply

Виж още
Днес се навършват 112 години от провъзгласяването на независимостта на…